Hvordan til at håndtere forandringer uden at dreje ind i frøen suppe

Copyright 2006 rød stigen, Inc.

Hvor ofte har du hørt sætningen, den eneste ting konstant er forandring. Ingen kidding, højre? Nogen lever på planeten jorden kan bevidne at erklæring.

For de fleste af os synes forandringerne har afhentet dramatisk i de sidste par år, tak til øget tilgængelighed og brug af teknologi, såvel som den globale økonomi, hvor vi nu bor og arbejder. Lag på alle fusionen og erhvervelse aktivitet og de løbende bølger af fyringer, og du har en opskrift på konstant forandring. Coping med alle denne ændring på arbejdspladsen bliver stadig vanskeligere for mennesker, fordi mange af os naturligvis frygter forandring eller modstå at komme ud af vores komfortzone.

Kan du huske historien om frøen og gryde med varmt vand? Hvis du sætter en frø i en gryde med kogende vand, vil det springe øjeblikkeligt. Men hvis du lægger en frø i en gryde med koldt vand og gradvist skrue op for varmen, frøen typisk forbliver i gryde med vand fordi det har en mulighed for at justere til stigningen i vandtemperaturen.

Desværre for de fleste mennesker føles når vi oplever forandringer det ofte som smides i en gryde med kogende vand. Så hvad kan du gøre for at undgå at blive frøen suppe? Jeg finder den bedste måde at håndtere forandringer er at øve en lille ændring hver dag, især når du har mulighed for at kontrollere ændringen.

Hvad betyder det? Tage en ny rute til at arbejde. Besøg en musuem i løbet af din frokostpause. Købe noget nyt til dit kontor. Afhente et par nye solbriller. Volontør for et nyt projekt på arbejdspladsen. Hvis du normalt drikker kaffe, så prøv te. Få en ny frisure. Tage en kunst klasse. Tilslutte toastmasters. Lyt til en ny radiostation. Tage spanskundervisning. Besøg zoo.

Listen kunne blive ved og ved og er kun begrænset af din kreativitet og fantasi. Punktet? Håndtering af forandringer på en lille skala, når du er i førersædet, hjælper dig med at udvikle modstandskraft for at håndtere forandringer på en større skala.

Så næste gang du finde dig selv midt i forandring, slappe af og fokusere på mulighederne. Efter alt, du har været praktiserende, right? Og du ved aldrig, det kunne være sjovt og du kan endda som hvad ændringen kommer din vej. Ellers kan du bare finde dig selv spise frøen suppe.

37 comments / Add your comment below

 1. Right here is the perfect website for anyone who wishes to understand this topic.
  You know so much its almost hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
  You certainly put a fresh spin on a subject which has been discussed for decades.
  Wonderful stuff, just great!

 2. I am not sure where you’re getting your information,
  but good topic. I needs to spend some time learning much more
  or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 3. Thanks a ton for being our teacher on this area. My spouse and i enjoyed the article a lot and most of all preferred how you really handled the issues I regarded as controversial.

  You are always really kind towards readers really like me and
  assist me to in my living. Thank you.

  My site; Super Keto Max

 4. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or
  something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but
  instead of that, this is fantastic blog. An excellent
  read. I’ll definitely be back.

  my website 190012522719

Skriv et svar