De NØGEN Model

Intet at være meget frække om det. Nøgenhed kunne være en meget crowd trække tanken om markedsføring. Men her NØGEN er en ny måde at modellering en forretning og se erhvervsklimaet i et nyt lys kaldet “NØGEN” model. Det er et akronym står for
N = nyhed.
U = nytte.
D = pålidelighed.
E = økonomi.
Tag tilfældet med fax-maskiner er vi så fortrolige med. Men i tidlige periode af fax-maskine, dette var roman idé. Folk spørger en masse, hvorfor nogen skulle sendes data via en telefonlinje. Langsomt men gradvist det afhentet og blev et vigtigt redskab for enhver virksomhed. Der blev det et hjælpeprogram. Det tabte nyhed.
Hvis vi studerer væksten i computerindustrien, ser ideer nytte hen til mange og roman til en stor del af publikum. Det er hængende i mellem. Mange mennesker kan ikke se nogen nyhed ind i det og brug det som de bruger der telefon. Ifølge Michael Dell, det er bare noget af tiden computer og Internet ville blive et vigtigt værktøj som telefon.
Samme måde pålidelighed og økonomi hold modsatte side af bordet. Hvis noget er pålidelig, vil det ikke være tilgængeligt for almindelige mennesker. Det betyder, det er meget ekspansiv. Men det er billigt, vil det ikke være pålidelig. Igen er computerindustrien hængende derude. De fleste af driftsikre systemer er ikke tilgængelige for almindelige folk. Mens billige system er ikke så meget pålidelige.
Hvis vi ønsker at se NØGEN model meget vellykket, vi kan se ITC model af “e-chaupal” (en case study af Harvard business school) er ideen meget rival. Internetadgang til løse alder gamle hul er at give de fattige og ikke-så-rige landmænd de samme værktøjer, som er inden for rækkevidde af rige mand som computeradgang, udbud og efterspørgsel. I en e-chaupal kunne nogen få priser for korn i Mandi af New York og Japan sidder i fjerntliggende landsby i Madhya Pradesh, Indien. De kan træffe deres beslutning om at sælge eller ej. ITC give almindelige mennesker mulighed for at oprette forbindelse til den ydre verden, som var tidligere en mørk og meget grusom verden for almindelige mennesker. Systemet holder alle ingrediens af nøgenmodel. Det er en ny idé. Det bruger og sælger nytte og råvarer som korn. Hele systemet er meget stabil og pålidelig. Du kan se tilliden i villager’s øjne. Og i ender den meget tilgængelige for almindelige mænd derude.
Enhver business idé i massemarkedet bør veje sig mod nøgenmodel. Hvis du kan svare på alle spørgsmål perfekt og levere med økonomisk fortjeneste, vil din virksomhed en sjælden perle.

Skriv et svar